Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS

Merry Xmas


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

pArT tWO...

video

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Boys Over FlOweRs

HOLA... U all MestI keNal Sape Diorang Nie... ((Mestilah kan))

            Kim Hyung Jong  +       Lee Min Hoo           +     Kim bum               +    Woo Bin         and.....        =Koo hye sunn




_______________________________________________________________________________________________________________-









Cerita nii...dulu saya gila2x kan cerita Boys Over Flowers... ha......ha...saya tahu citer nii kat sepupu saya ((Qistina)) saya teng0k bab  diorang berjumpa....N saya nak mintak tapi dier x kasi .....sebab cd dier orginal and mahal RM100 die x kasilah...apa lagi saya pinjam kawan saya nye,,, Saya paling suka bab nii masa dier x dengar tue ((kelakar))
kelakar ha,,ha... bab sedih masa jun pyo kena laggar kereta..
sedih giller sebab jun pyo ngan pompuan llain...nama dier sape aik luperr... tapi...sedih giler sebab dier hilang ingatan..sedih giller arrr....bab Romantic pulakk masa diorang naik helicopter tngok bentuk LOVE Romantic gillller lah....kat mana tue arrhh Lupa pula......Ha..ha.. Tapi yang Romantic bab dier naik skate .................................................
Romantic Giller tapi bab ni saya x beberapa teng0k sangat....ha..ha.... banyak lagi tapi tapelah...



                                  But I luv uu BOF



LUV U ALLL!!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

((Best Friends))

video
This Is Our Video.... Katakan x de keje nak tau penat Betul Pegang hefon Lenovo aku... ha..ha...
                                  shahira tue asyik ikut aku jer.......Owang kata hi dekat cakap hii....Biasalah... Owang kata Hi sambung balik ha,.ha..
            x abis...2x ha,,ha....



                                            


X DE LAH SAMPAI MACAMNE.....







                                 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Video 4 u all

video
_____________________________________________________________________--
U all Teng0k lah video saya nie
Sentiasa Follow saya dan Cimmet ala..
Ala saya Upload video ni kan hefon saya tu lah x bape jelas
tapi U all Boleh dengar kan? tue boleh skit...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

ThE g00d day With my daddy Bad Day 4 my brother


Today I and my dad sing along is mean karoeke at my home...((orginal ok?))
sing kenny rogers song ((You Decorete my Life)) ha..ha..and many again..

La..la..Lagu
Yang saya suka sangat Zombie ((Zombie,Zombie,Zombie,)) ha..ha.



But.....

glitter-graphics.com
My Adik Was Angry About Bored ((Boring!!)) ha..ha..My dad and me sing along ha..ha...((bLA...bLA...)) sHe madd sampai lembab mata I think this my brother ha..hha..ok byer

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Malaysia Lwn Indonesia

 
MALAYSIA
             LWN
 INDONESIA.....








Hi!! Ari Ini about Malaysia lwn Indonesia...sape menang agaknya....Jom saya ceritakan ok?
     Masatue saya ,ibu and my dad gi shooping beli buku Form 1....3 jer and beli tu..tu.... and  kami dah dinner
nampak lah satu kedai..kedai tue ramai budak lelaki.... (( apa dah jadii)) teng0k2x Teng0k Bola keer....
macam x caye 3-0 yeke3x ....yea!! masa nak balik ayah saya terus telefon adik saya... pasal bola sepak tulah masa balik...masih lagi
3-0 tengok dah  habiss.....and than 3-0 Taniah Malaysia I sokkong Malaysia!!!




glitter-graphics.com





glitter-graphics.com

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

...Tukar Layout Kawaii....


Cantek x Blog saya yang bertajuk kawaii
Ibu saya cakap blog saya x cantik......tapi tapelah
kawan sayalah yang suka sangat shahira die nak sangat macaman kita dapat
kawaii blogger tempelates ...... tapi saya x bagitau takut dier ikut masatue dier ikut blog saya
ha..ha......mak saya paling x suka lagu.... sebab die tajuk boyfriend tapi lagu dir sedap ooooo....susah nak dapat
kawaii blogger tempelate saya dapat tempelate nii....
((RAHSIA))
                                                                                                            

                                                                            = bYer kawaii Friend =P  HA..HA... =

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

cAT fIgHT OR .............



Ini Kuncing yang berhingus....Asyik2x  Haccum.....!!! benci ha..ha.. tapi dier masih cute...But die suka kucing I yang hesem is Tommy kucing ni macam kembar macam kucing saya..ha...ha...
This Is My real Cat Tommy....=) Die suka...Gaduh...ha..ha.. kUcINg ni takut Tandas.. Nombor 1...'No Toilet' Tommy said...






NILAH KISAH KUCING AKU DENGAN KUCING YANG TIDAK DEKETAHUI


                                                                         .......GADUH KER BERCINTA....

Heloo...Nak dengar x kenapa dengan kucing2x nie....mastue aku gi bawa lah kucing aku kat bawah kucing yang berhingus tue pun kat bawah...lepatu aku  bawah lah kucing berhingus tue keluar takut die gaduh dalam umah pulak...and than kucing aku pun ikut...aku letak kucing tue ats trampoline..saya and shira tengok jer diorang gaduh..bape minit kucing aku dah bunyi kuat...lastt2x kucing aky turun dari trampoline and gaduh sepuas2x nya...apalagi aku simbah lah air kat  2 ekor kucing tue....aku bawa kucing aku masok gi bilik sebab nak keringkan dier pakai hairdrye.....ha..ha...kucing aku mana suka hairdryer haha...masa kucing aku dah kering...aku bawak die keluar tiba2x nampak kucing yang berhingus tue duk depan pintu... maksudnya  Bercinta lah,


                                X FAHAM X PELARRR.......

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

FuN sHira Part 1

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Go Back To school.....

X nak lah gi sekolah menegah...nanti saya akan jadi junior

wawawah...saya takut masuk kelas paling llast...ahhh...kalau sekolah menegah kenaa buli ha...ha..tapi tapelah saya kena pergi jugak...ha...ha. sebab dah buat baju sekolah...ha..ha,, tapi tapelah must go.. because that school make we clever and good...((speaking pula minah nii)) ha..ha.. Bye gotta go..ha,,ha...

Senior To be Junior 0r 12 To be 13 + Baju Puth & Biru gelap To be Baju Putih & Biru Cair -tRisyia aegyo-

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Sunny Aegyo~*

glitter-graphics.com
Hi!! Ari ini Tentang sunny aegyo...Urm..sebernarnya saya minat Koo hye sun...Tiba2x saya minat ngan sunny.....=) ha..ha..Sowi
ha...ha...saya suka sunny nie sebab dier coomel nakal Lawak...Die buat suara comel Meow! ha..ha.. sangat best larr...saya tau die comel suunny i LuvU... SUNNY + KOO HYE SUN = SUNNY AEGYO!! but koo hye sun Still Cute I luv u all tue hahahaha......

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Tukar Layout Blog..




Seperti biasa saya tukar layout blog lagi...(( nak tau nape saya suka tukar layout blog nii))
Hi! Korang nak tau nape saya suka sangat tukar layout blog?? Apa Cepat lah bagitau!! Sebab saya tengk diorang nya blog cantek2x hahaha...saya jelez lah tengok diorang nya blogspot saya saya rasa berapa eh saya tukar layout blogspot nii...lupa tapi banyak lah saya tukar...Teruk Betul....Saya senarnya suka tengok blog orang and jele ckit..tapi saya x rei nak buat message kat blg ni..tapi tapelah buatape hahaha....1 lgi knpa saya suka tukar layout blogspot nii..sebab kawan saya shahira suka ikut blog saya...apa lagi saya ttukar lah dengar lagu2x jugak!! marah nie! hahaha...tapi tapelah saya dah tukar jahat betul...>:D hahaha...
Byer....

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Free CursorsMyspace LayoutsMyspace Comments

Free CursorsMyspace LayoutsMyspace Comments